Korjausrakentaminen

Rakennus-Koskelalla on lukuisten kohteiden tuoma vankka kokemus korjausrakentamisesta. Pystymme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla toteuttamaan joustavasti erilaisten korjauskohteiden työt. Jokainen korjausrakennuskohde on omanlaisensa. Haemmekin toiminnassamme toimivia ja luovia ratkaisuja, jotka yhdistämme jo aiemmin koeteltuihin ja toimiviin ratkaisumalleihin.

Erityisesti korjausrakentamisessa joustavuus, asiakkaan tarpeiden huomiointi ja innovatiiviset ratkaisut ovat avainsanoja pyrittäessä saavuttamaan haluttu lopputulos riippumatta siitä pyritäänkö kiinteistön arvoa säilyttämään, elinkaarta pidentämään tai energiatehokkuutta parantamaan.

Korjausrakentaminen: Oulun vesi

Oulun vesi

Lääninhallitus, Oulu - Peruskorjaus

Lääninhallitus, Oulu

Maanmittauslaitos K7, Oulu - Peruskorjaus

Maanmittauslaitos

Uudisrakentaminen

Erilaiset uudiskohteet kuuluvat osana Rakennus-Koskelan perustuotantoa. Toteutamme erilaisia rakennuskohteita asiakkaiden tarpeiden mukaan, olipa kohde suuri tai vähän pienempi, on se meille aina näytön paikka. Toteutamme kohteen niin, että asiakas saa asiakkaan tarpeet täyttävän kokonaistaloudellisen lopputuloksen. Asiantuntemuksemme tulee parhaiten esiin, kun tuotannossa siirrytään kohti yksilöllisiä ja monimutkaisempia ratkaisuja ja toteutuksia, jotka vaativat myös rakentajalta joustavuutta.

Olemme toimineet Oulun talousalueella menestyksekkäästi yli 40 vuoden ajan ja tämän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan.

Kalevalan päiväkoti

Oulun Sivakka Väistöpäiväkodit

Julkisrakentaminen

Vuosien varrella Rakennus-Koskela on tuottanut erityisesti erilaisia vaativan rakentamisen kertaluonteisia kohteita. Tyypillisiä esimerkkejä näistä kohteista ovat erilaiset peruskorjaukset laajennuksineen mm. päiväkotien ja koulujen muodossa.

Olemme myös mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa allianssi-hanketta ensi metreiltä saakka. Hankkeemme on yksi ensimmäisiä korjausrakentamisen allianssi-hankkeita Suomessa.

Myllytullin koulu - Peruskorjaus ja laajennus, julkisrakentaminen

Myllytullin koulu, Oulu

Oulun vankila - Peruskorjaus, rakennuksen tilamuutokset

Pohjois-Suomen aluevankila

Kirkonkylän koulu, Kempele

Kirkonkylän koulu

Teollisuus- ja erikoisrakentaminen

Teollisuusrakentaminen kuuluu osaksi tuotantoamme. Olemme vuosien varrella olleet toteuttamassa lukuisan määrän kohteita erilaisille teollisuuden toimijoille. Kaikessa teollisuusrakentamisessa korostuu asiakkaan toiminnan erityispiirteet ja vaateet, jotka otamme huomioon kohteiden toteutuksissa. Niin aikataulujen pitävyys kuin laadusta tinkimättömyyskin ovat teollisten hankkeidemme kulmakiviä.

Ota yhteyttä meihin jo hankkeesi alussa. Autamme sinua mielellämme hankkeen ensi metreiltä saakka. Voimme olla mukana ideoimassa, määrittelemässä tarpeita ja tuomassa teknisen näkökulman mukaan tuottaen kustannustehokkaita ratkaisuja.

Rotuaarin esiintymislava

Rotuaarin esiintymislava

Kulttuuritalo Valve, Oulu: Galleriatilojen peruskorjaus

Kulttuuritalo Valve